Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Herta Solutions
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de inchidere si deschidere Quicklox
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
QUICKLOX este un sistem de închidere și deschidere pentru cabinde de schimbare, camere de depozit pentru marfă sau camere de depozit de bani. Prin acest produs n-tree a descoperit un sistem, cu ajutorul amenajărilor de cabine – tipica ”gaură de ac” pentru produsele de petrecere a timpului liber – eficient în întregul sistem de management al clienților. Numărul maxim de clientelă este limtat la numărul de garderobe. Cu ajutorul încuietorii QUICKLOX, operatorul primește informați utile despre folosința garderobei. El poate în orice timp sa vanda unde sunt garderobe ocupate și unde sunt garderobe libere. Aceasta ușurează și controlează aglomerația amenajarii. În cazul grupurior de persoane casierul poate îndruma clieți la o garderobă amenajată pentru grupuiri. Prin această metodă garderobele sunt folosite optimal.

QUICKLOX oferă clinților mai mult confort. Un sistem de informație, informează clienții despre ocuparea garderobelor. Căutarea îndelungată unei garderobe ia sfârșit prin această metodă! În mod normal, clientul alege o gardeobă prin ocuparea acesteia cu cartela interprinderi. Există posibilitatea ca la casă să is se spună numărul garderobei.

Prin acest sistem sunt toate cheile îregistate în serverul central. Avantajele acestei arhitecturi este ajutorul prin alarmă la garderobă în cazul manipularii sau a spargerii garderobei.

Rolul managerului de garderobe este de nesubapreciat. Numai atunci când zonele improtante din amenajare sunt incluse în sistem, managementul clienților dă randament maxim.
Din Gura in Gura